Copyright © All Rights Reserved

Illustraties kinderboek

'Varen!'

 

Hier illustraties voor het kinderboekje 'Varen!'

Dit boek is geschreven door Jetty Hage.

Uitgegevn bij Uitgeverij Mes.

Illustraties kinderboek

'Schreeuw in de mist'

In verband met de 20e Christelijke maand van het kinderboek schreef Janwillem Blijdorp een boek over het thema: 'In de wolken.'

 

Ik mocht de illustraties maken voor dit boek. Het boekje 'Schreeuw in de mist' is uitgegeven door Uitgeverij Mes en is in de maand oktober 2014 te koop voor slechts € 3,95.

Illustraties - vogelvriendjes

 

Prentenboekjes

Samen met auteur Annemarie van Heijningen-Steenbergen heb ik een serie mini prentenboekjes gemaakt. De serie is uitgegeven door Ark Media.

We hebben niet alleen boekjes, maar ook schilderijtjes, lampenkappen en geboortekaartjes van de illustraties gemaakt en dit project de naam 'vogelvriendjes' gegeven.

 

De prentenboekjes van vogelvriendjes zijn: Musje kan niet slapen, Merel durft niet, Duifje is verliefd en Koolmees zingt vals. Deze boekjes gaan over vogeltjes die kinderen in de eigen achtertuin tegen kunnen komen. In mooie eenvoudige zinnen komen de kleine beestjes tot leven en worden ze als vriendjes voor jong én oud. De boekjes hebben herkenbare thema's en sluiten af met een kindergebed op rijm. Op elke pagina in de boekjes kunnen kinderen ook op zoek naar het 'verstopte' extra diertje.

 

Geboortekaartjes

Van Vogelvriendjes is er een serie geboortjekaartjes. Je kunt kiezen tussen vijf verschillende vogeltjes. Van elk vogeltje is er een vierkante dubbele kaart van 13x13 cm of een drieluik van 11x11 cm. De kaartjes zijn full colour, dubbelzijdig bedrukt en het lettertype kan je zelf kiezen evenals de tekstkleur en lettergrootte. Neem contact op voor vragen, prijzen en speciale ontwerpen: info@gekleurd.com

 

Wandkunst en lampenkappen

Naast de boekjes en geboortekaartjes, zijn er ook lampenkappen bedrukt met illustraties en wandkunst te koop. Leuk om de kinderkamer mee aan te kleden. De artikelen zijn te koop via www.kunstplaza.com.